• 144589557

HeBei Yusheng didirikeun taun 2004,

Dina pembuatan sareng ékspor sababaraha alat lukisan, produk kontrol sato sareng produk perangkat keras éléktronik sanés ka Amérika Serikat, Asia, Éropa sareng nagara-nagara Wétan Tengah (daérah)

Kalayan langkung ti 15 taun pangalaman, dina sapuluh taun pangwangunan, éta ngagaduhan pabrik nyalira, anu tiasa ngahasilkeun sababaraha produk pikeun nyumponan kabutuhan pasar asing anu sanés, sareng di Cina, sacara gembleng prosés tina panilitian, desain, produksi dugi ka penjualan aya dina ranté operasi ...

parabot ngalukis

parabot ngalukis

KONSTRUKSI HPMC

KONSTRUKSI HPMC

Séri hardware

Séri hardware

budaya perusahaan

budaya perusahaan

Jujur sareng ngahiji, urang nyiptakeun masa depan anu ngajangjikeun.

Janten bakat sareng rajin, urang nganut kahirupan warna-warni.

NGAHIJI SARENG KAMI

Dumasar kana kabutuhan pelanggan, komitmen pikeun kapuasan pelanggan.

Nyuhungkeun cutatan