• 144589557

HeBei Yusheng është themeluar në 2004,

Në prodhimin dhe eksportimin e mjeteve të ndryshme të pikturës, produkteve të kontrollit të kafshëve dhe produkteve të tjera elektronike të pajisjeve elektronike në Shtetet e Bashkuara, Azi, Evropë dhe vendet e Lindjes së Mesme (rajone)

Me më shumë se 15 vjet përvojë, në dhjetë vitet e zhvillimit, ajo ka fabrikën e vet, e cila mund të prodhojë produkte të ndryshme për të përmbushur nevojat e tregjeve të ndryshme të huaja, dhe në Kinë, i gjithë procesi nga kërkimi, dizenjimi, prodhimi e deri te shitjet është në zinxhirin e funksionimit ...

mjete pikture

mjete pikture

HPMC NDERTIMIT

HPMC NDERTIMIT

SERIA HARDWARE

SERIA HARDWARE

Kulturë korporative

Kulturë korporative

Jini të sinqertë dhe të bashkuar, ne krijojmë një të ardhme premtuese.

Jini talent dhe punëtor, ne përqafojmë jetën plot ngjyra.

BASHKOHU ME NE

Bazuar në nevojat e klientit, të përkushtuar në kënaqësinë e klientit.

Të kërkojë një kuotë