• 144589557

HeBei Yusheng е основана во 2004 година,

Во производството и извозот на разни алатки за сликање, производи за контрола на животни и други производи за електронски хардвер во САД, Азија, Европа и земјите од Блискиот исток (региони)

Со повеќе од 15 години искуство, за десет години развој, има своја фабрика, која може да произведува разни производи за да ги задоволи потребите на различните странски пазари, а во Кина, целиот процес од истражување, дизајн, производство до продажба е во синџирот на работа ...

алатки за сликање

алатки за сликање

ИЗГРАДБА HPMC

ИЗГРАДБА HPMC

ХАРДВЕР СЕРИЈА

ХАРДВЕР СЕРИЈА

корпоративна култура

корпоративна култура

Бидете искрени и обединети, ние создаваме ветувачка иднина.

Бидете таленти и вредни, ние го прифаќаме шарениот живот.

ПРИДРУЖИ НИ СЕ

Врз основа на потребите на клиентите, посветени на задоволството на клиентите.

Побарајте понуда