• 144589557

HeBei Yusheng didegaké ing taun 2004,

Nalika nggawe lan ngekspor macem-macem alat lukisan, produk kontrol kewan lan produk perangkat keras elektronik liyane menyang Amerika Serikat, Asia, Eropa lan negara-negara Timur Tengah (wilayah)

Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman, sajrone sepuluh taun pembangunan, pabrik kasebut duwe pabrik dhewe, sing bisa ngasilake macem-macem produk kanggo nyukupi kebutuhan pasar asing sing beda-beda, lan ing China, kabeh proses wiwit riset, desain, produksi nganti dodolan ana ing jaringan operasi ...

alat lukisan

alat lukisan

HPMC KONSTRUKSI

HPMC KONSTRUKSI

SERI HARDWARE

SERI HARDWARE

budaya perusahaan

budaya perusahaan

Jujur lan bersatu, kita bakal nggawe masa depan sing janjeni.

Dadi bakat lan sregep kerja, kita urip kanthi warna-warni.

NGGABUNGA KAMI

Adhedhasar kabutuhan pelanggan, komitmen kanggo kepuasan pelanggan.

Nyuwun kutipan